RATING SYSTEM OF TRAINING EVALUATION AS A CONDITION FOR TRAINING PROGRESS OF A TECHNICAL STUDENT


Cite item

Full Text

Abstract

The article deals with the questions concerning the introduction of a rating system of training evaluation. It is shown that the given educational technology, occupying an important place in the management of the learning process, unites the organization and supervision of training, promoting the improvement of the quality of learning material.

Full Text

РЕЙТИНГОВАЯ СИСТЕМА ОЦЕНКИ ОБУЧЕНИЯ КАК УСЛОВИЕ УСПЕШНОЙ УЧЕБНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СТУДЕНТА ТЕХНИЧЕСКОГО ВУЗА
×

About the authors

Svetlana Anatol'evna Borodina

Samara State Technical University

Email: saborodina@bk.ru
lecturer, Department of Higher Mathematics and Applied Information Technology, Samara State Technical University. 244 Molodogvardeiskaya str., Samara, 443100

Mikhail Aleksandrovich Yevdokimov

Samara State Technical University

Email: mail: ktmz@samgtu.ru
doctor of pedagogics, professor, Head of Department of Higher Mathematics and Applied Information Technology, Samara State Technical University. 244 Molodogvardeiskaya str., Samara, 443100

References

  1. Бусыгина А.Л. Профессор - профессия: теория проектирования содержания образования преподавателя вуза. - Самара: ГП «Перспектива»; Изд-во СамГПУ 2003. - 198 с.
  2. Железнякова О.М. Изжила ли себя лекция в вузе? // Высшее образование сегодня. -2007. - № 3. - С. 30-33.
  3. Бородина С.А. Информатизация образования как развитие технических средств обучения, повышающее качественную подготовку специалистов // Вестник СамГТУ - Вып. 2(8). - 2007. - С. 100.
  4. Евдокимов М.А., Стрелкова Н.Н. Многоуровневая система контроля знаний студентов по курсу «Высшая математика» // Вестник СамГТУ - Вып. 1(7). - 2007. - С. 59.

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2012 Borodina S.A., Yevdokimov M.A.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies