Quality and demand in providing educational services passing the statecertification and accreditation university


Cite item

Abstract

Only available with knowledge of the condition, quality and relevance of educational services of higher
education provided by the educational institution, you can explore the possibilities, potential and the claims of
the university, and to ensure the successful completion of state certification and accreditation.

About the authors

Oksana P Denisova

Togliatti State University

Email: kseniya101@mail.ru
(канд. психол. н., доцент), научный сотрудник научного образовательного центра «Перспектива»; Тольяттинский государственный университет; Togliatti State University

References

  1. Никифорова Е.В., Ярыгина Н.А. Информация организации как инструмент практико-ориентированного обучения студентов // Вектор науки ТГУ. Сер. Педагогика, психология. - 2010. - № 1 (1). - С. 25-30.
  2. Коростелев А.А. Обеспечение готовности студентов к инновационной деятельности на основе формирования инновационно-ориентированной учебно-исследовательской среды // Вектор науки ТГУ. Сер. Педагогика, психология. - 2011. - № 2 (5). - С. 125-128.
  3. Панкрухин А.П. Маркетинг образовательных услуг в высшем и дополнительном образовании: учеб. пособие для вузов. - М.: Интерпракс, 1995. - 240 с.
  4. Коростелев А.А., Ярыгин О.Н. Компетентностный подход: проблемы терминологии // Вектор науки ТГУ. Сер. Педагогика, психология. - 2011. - № 3 (6). - С. 212-220.
  5. Пудовкина Н.Г. Развитие управленческих кадров в контексте системы повышения квалификации // Вектор науки ТГУ. Сер. Педагогика, психология. - 2011. - № 3 (6). - С. 260-264.
  6. Денисова О.П. Психологическая и профессиональная готовность специалистов к аттестации вуза // Вектор науки ТГУ. Сер. Педагогика, психология. - 2011. - № 3 (6). - С. 105-110.

Copyright (c) 2012 Denisova O.P.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies