TRANSFORMATION MODEL MANAGEMENT PERSONNEL ORGANIZATION OF KNOWLEDGE-BASED OPTIMIZATIONOF LOSSOF QUALITYOF TIME


Cite item

Full Text

Abstract

Thispaper considers therobustdesignof the transformationof knowledge, whichis an approachto the sustainability ofthe knowledgetransmittedtoexternal factors, and given to the concept ofsustainabilityknowledge.It is proposedto use theloss of qualityas a method ofestimating the cost ofthe transfer of knowledgein the organization ofinnovation.The concept ofa self-learning system, in which innovationis the norm is given.The process oftransformation of knowledgeon the example ofa manufacturing enterprise is described.

Full Text

МОДЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ ТРАНСФОРМАЦИЕЙ ЗНАНИЙ ПЕРСОНАЛА ОРГАНИЗАЦИИ НА ОСНОВЕ ОПТИМИЗАЦИИ ПОТЕРЬ КАЧЕСТВА РАБОЧЕГО ВРЕМЕНИ
×

About the authors

Svetlana D. Syrotyuk

Togliatti State University

Email: sirotyk_sd@mail.ru
candidate of pedagogical sciences, associate professor, doctoral candidate 14, Belorusskaya st., Togliatti, 445667

Nelia A. Yarygina

Togliatti State University

Email: 267179@rambler.ru
candidate of economic sciences, candidate of pedagogical sciences, associate professor, doctoral candidate 14, Belorusskaya st., Togliatti, 445667

References

  1. Глухова Л.В. Методология управления трансформацией организации в самообучающуюся систему: Монография / Л.В. Глухова, С.А. Гудкова, С.Д. Сыротюк; Под общ. ред. А.Д. Немцева. – Воронеж: ВГПУ, 2012. – 148 с.
  2. Глухова Л.В. Определение приоритетов государственной поддержки управления и развития функционирования национальной инновационной системы /Л.В. Глухова //Вестник Поволжского государственного университета сервиса. Серия: Экономика. Тольятти.: № 9, 2009, С. 14-22.
  3. Глухова Л.В. Экономика знаний: модели, методы, управление. Монография / Л.В. Глухова.-М.: Изд-во ИКиП, 2008.-118 с
  4. Управление качеством. Робастное проектирование. Метод Тагути: коллективная монография / Р.Леон, А.Шумейкер, Р.Какар, Л.Кац, М.Фадке, Г.Тагути, Д. Спини, М.Грико, К.Лин, У.Назарет, У.Клингер, В.Нэйр, К.Дехнад, Д.Прегибон. – 2004.
  5. Сартан Г.Н. Методы создания самообучающейся организации (Технологии Стокгольмской школы бизнеса). http://content.mail.ru/arch/1165/260174.html
  6. Сенге П. Пятая дисциплина. Искусство и практика самообучающейся организации. – М.: Олимп Бизнес, 1999. –312 с.
  7. Сыротюк С.Д.Самообучающиеся организации как перспективная форма управления компетентностью персонала // Вектор науки ТГУ. Сер. Экономика и управление. – 2012. – № 2. – С. 72 – 77.
  8. Сыротюк С.Д. Трансформация знаний в деятельности организации на примере высшего учебного заведения // Вектор науки ТГУ. Сер. Педагогика, психология. – 2012. – № 3. – С. 210 – 214.
  9. Сыротюк С.Д. Технология трансформации университета в самообучающуюся организацию // Вектор науки Тольяттинского государственного университета. – 2012. – № 4. – С. 432 – 437.
  10. Чернова Ю.К. Управление персоналом предприятия на основе внутрифирменного обучения: Монография / Ю.К. Чернова, О.И. Антипова, С.Д. Сыротюк и др. – Тольятти: Кассандра, 2012. – 254 с.
  11. William Y. Fowlkes, Clyde M. Creveling. Engineering methods for robust product design: using Taguchi methods in technology and product development.
  12. Чернова Ю.К.Квалитативные технологии обучения: Монография / Ю.К. Чернова; Под ред. В.И.Андреева. – Тольятти: Изд-во фонда «Развитие через образование», 1998. – 146 с.: ISBN 978-5-406-01163-8: 251-00.
  13. Коростелев А.А., Пчельников А.А., Ярыгин А.Н. Моделирование системы профессиональной подготовки студентов к инновационной деятельности // Известия Самарского научного центра РАН. – 2007. – № 3. – С. 161 – 166.
  14. Коростелев А.А., Пчельников А.А., Ярыгин А.Н. Моделирование инновационноориентированной учебно-исследовательской среды, обеспечивающей качество сформированности инновационной готовности будущих специалистов // Известия Самарского научного центра РАН. – 2006. – № 2. – С. 44 – 47

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2013 Syrotyuk S.D., Yarygina N.A.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies