INTELLECTUAL AND INFORMATION SUPPORT OF A PR SPECIALIST'S PROFESSIONAL ACTIVITY AS A KEY FACTOR OF PERSONNEL TRAINING FOR IN-NOVATION ECONOMY


Cite item

Full Text

Abstract

The article presents the theoretical and methodical aspects of developing and providing intellectual and information support of a PR person's professional activity in order to guarantee an ability and an opportunity to generate actual knowledge in the process of solving a professional task.

About the authors

Nadezhda M Melnik

Samara State Technical University

Email: psychol@samgtu.ru
Samara State Technical University

References

  1. Винер Н. Кибернетика или управление и связь в животном и машине. - М.: Советское радио, 1968.
  2. Моисеев Н.Н. Человек и ноосфера. - М., 1990.
  3. Мельник Н.М., Нестеренко В.М. Концепция эволюционно-деятельностного профессионально-го образования. - М.: ООО «Гуманитарный издательский центр ВЛАДОС», 2007. - 334 с.
  4. Мельник Н.М., Нестеренко В.М. Теоретические основы эволюционно-деятельностного профессионального образования: учеб. пособие. - Самара: СамГТУ, 2009. - 311 с.
  5. Мельник Н.М., Нестеренко В.М. Формирование интеллектуально-информационной под-держки инновационной деятельности и мобильности специалиста // Вестник СамГТУ. Сер. «Психолого-педагогические науки». - Вып. № 1 (7). - Самара, 2007.
  6. Нестеренко В.М., Мельник Н.М. Эволюция процесса формирования и реализации акаде-мической мобильности // Новые тенденции в международной академической мобильно-сти и формировании инновационной образовательной среды России: материалы VI Все-российской конференции. - Ростов-на-Дону, 2008. - С. 109 - 111.
  7. Стратегия развития науки и инноваций в Российской Федерации на период до 2015 года. Утверждена Межведомственной комиссией по научно-инновационной политике (прото-кол от 15 февраля 2006 г. № 1).

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2011 Melnik N.M.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies